FAQ

 

Hoe bepaal ik de maat van de radiateur of airco-condensor?

Types veranderen en het is daarom belangrijk om uw oude radiateur - condensor goed te controleren.
Vergelijk  de maat van het blok in millimeters en vergelijk de aansluitingen met uw huidige radiateur. Zorg ervoor dat u alleen het blok opmeet (gele lijnen, maatvoering LxBxD) en dat de bakken en de zijlijsten (rood) niet worden meegerekend. Zie hieronder

 

 

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?
Stap 1: U mailt het formulier volledig ingevuld naar ons op.
Dan zoeken wij zo snel mogelijk het juiste artikel, de scherpste prijs en mailen die info naar u toe.
Stap 2: Als u hiermee akkoord gaat sturen wij u een   factuur online, na de betaling met het vermelde factuurnummer sturen wij het gewenste product naar u op.

 

Wanneer heb ik mijn product in huis?
Als de bestelling is geplaatst wordt het gewenste product binnen 1 of 2 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Bestellingen boven de €100 worden gratis geleverd. Onder de €100 wordt €7 euro in rekening gebracht.

 

Hoe werkt de betaling?
Wij sturen u een online factuur. Als het geld is overgemaakt sturen wij het gewenste product op.   

 

Zijn er extra kosten aan verbonden?
De prijs van het product verandert niet. Alleen bij een bestelling onder de €100,- worden de verzendkosten bij u in rekening gebracht. Boven de €100 nemen wij dit bedrag graag voor onze rekening.

 

Wat is de garantie van Radiateuronline?
Radiateuronline biedt een garantie van 1 jaar op het artikel.

 

Ik kan maar in 2 catalogi kijken maar ik zie dat jullie met meerdere fabrikanten werken.
Dat klopt, Radiateuronline heeft besloten om met de catalogi van NRF en Nissens te werken omdat deze catalogi uitgebreid en met de beste info zijn uitgevoerd. Het kan voorkomen dat de gewenste radiateur* bij een andere fabriek voor een scherpere prijs te verkrijgen is. Uiteraard werkt dit dan in uw voordeel!

 

*kwaliteit? Radiateuronline werkt alleen met gerenommeerde fabrikanten. Wij leveren uitsluitend A merk producten tegen een scherpe prijs.